Curs de formare în pedagogia Waldorf 2023

La începutul lunii iulie, la Timișoara, s-a desfășurat Simpozionul Internațional pentru cadrele didactice din școlile Waldorf.

Întâlnirea a fost un bun prilej de a discuta aspecte ale pedagogiei din punct de vedere al curriculum-ului, al importanței artei în educație, al activității profesorilor în școală pentru a răspunde nevoilor actuale ale tinerilor.

Invitații Cercului de la Haga au susținut conferințe pe teme de actualitate din educație, iar perspectivele prezentate au adus noi puncte de vedere cu privire la rolul școlii și misiunea profesorului.

Echipa școlii noastre a fost reprezentată în număr mare, optsprezece profesori, și s-a implicat în grupurile de discuții, dar și în atelierele de lucru: sculptură,scriere creativă, desen geometric, pictură, euritmie.

Asociația Părinților a susținut și de această dată financiar participarea la simpozion prin achitarea integrală a taxei de participare.

Mulțumim tuturor!

Dana Șerban – Director Educațional al Școlii Primare Libere Waldorf Sophia din Brașov

La rândul nostru, noi, cei din Asociația Părinților, ne bucurăm pentru ocazia de a contribui, atât prin donațiile primite de la sponsorii noștri, cât și prin fonduri provenite din cotizația lunară a membrilor asociației! 🙂

Contribuția noastră: 5.250 RON.