De ce sa fac parte din comunitatea APW?

Daca ceea ce ai citit deja in sectiunea “De ce facem ceea ce facem” nu te-a facut sa apesi inca butonul de “Vreau sa devin menbru”, iti mai spunem cateva motive pentru care credem ca merita sa faci parte din comunitatea noastra.

 

Pentru ca vocea si eforturile tale, de multe ori nu atat de impactante pe cat ti-ai dori, vor fi amplificate prin alaturarea ta la comunitatea APW.

 

Pentru ca apreciem oamenii creativi si implicati, cu dorinta de a lasa ceva in urma lor, prin actiunile proprii si prin intreruperea lantului slabiciunilor din educatia proprie si a copiilor lor. Da hai sa traducem: crestem copii constienti pentru a genera prin ei schimbarea vremurilor pe care le traim, asa cum ni le-am fi dorit pentru  noi. S-ar putea ca in cuvinte sa sune complicat insa probabil in tine rezoneaza simplu si credem ca stii la ce ne referim. J

 

Pentru ca ai ocazia sa generezi aceste schimbari alaturi de oameni faini (nu ne laudam, asa suntem noi, faini) cu preocupari comune centrate pe valori comune, alaturi de care ai ocazia sa iti pui in valoare abilitatile si sa te simti “ca acasa”. Multi dintre noi ne simtim “acasa” in aceasta comunitate.

 

Pentru ca aici ai ocazia sa vii cu ce ai tu mai bun: idei, talente, abilitati, experienta profesionala, networking, manute dibace, o minte deschisa si creativa si multe altele, intr-un mediu care sa te valorizeze pe deplin. Pentru cine ESTI.

 

Pentru ca astfel vei putea sa contribui la niste proiecte faine, care se cresc chiar sub ochii tai. Si asta nu pentu ca trebuie, ci pentru ca vrei si poti, pentru ca le intelegi impactul pe termen lung, traind implinirea pe care poate iti doresti s-o simti zilnic in viata ta. (De multe ori auzim parinti care ne spun ca si-ar dori ca si la ei la munca sa se simta la fel…  shhh, asta ramane intre noi.)

Pentru ca in caruselul pe care oamenii mari il numesc “viata complicata”, inspirati de copiii nostri, aici noi transformam munca in joaca… sau invers… Inca nu ne e clar, inca mai invatam de la copii si alaturi de ei cum sta treaba.

 

Doar ca toate astea vin cu un pret pe care este nevoie sa ti-l asumi. Si nu ne referim aici la cotizatia lunara de 10 lei, mai putin decat o cafea, un ceai sau o limonada de calitate in oras. Nicidecum. Ne referim la faptul ca toate astea pot crea dependenta! Si s-ar putea sa vrei sa te implici din ce in ce mai muuuult!! Dar asta e, probabil o sa-ti placa! Si n-o sa te plangi…

Inseamna ca esti la momentul potrivit, in locul potrivit! Impreuna cu… oamenii potriviti!

Comments are closed.